I tu, què fas?

Aventura i quotidianitat. El consuetudinari, costum, de la meua vida sembla una incongruència, però com un bon funcionari, o almenys això crec jo, amb més de 30 anys d'experiència que em contemplen, em considere un aventurer del quotidià.

La quotidianitat, la rutina, a mi si que em deixa veure el que tenim, les coses boniques, les xicotetes, les que em fan feliç. Com és l’estima per les persones que vull, l’amistat, llegir, escriure, les passejades amb el gos i vore partides de pilota perquè de jugar, poc i al campanar del poble.

La vida com us he dit ens dona sorpreses com és l’amistat. L'amistat és el millor bé de la humanitat. Per aquesta raó quan algun conegut em diu “...no escriuries 4 lletres...” i els dic...  anem a intentar-ho ... i escrivim el pròleg a un llibre que està quasi cuit en el forn de l’impremta del poble, o redactem quatre línies i mitja, un poc més, per al tríptic i flyer municipal de promoció comarcal per a la fira de fires, o escrivim sobre pilota.  

 La pilota a La Vall de Laguar és molt més que un joc i un esport. És molt més. Són sentiments, records i historia viva transmesa de pares a fills, però sobretot, ÉS POBLE. Un poble amb una identitat pròpia on ens abracem totes i tots amb sentiment fins abrasir-nos d’emocions quan juga l’escola i el club de pilota perquè ser de poble és un orgull.

L’orgull de tindre un club i una escola de pilota creats l’any 1985, 4 vegades campió de Primera (1993 a 1995 i 2000) en la modalitat de llargues i 6 vegades subcampió en  la mateixa modalitat (1989, 1991, 1992, 1996, 1997, 2002). Un club on sempre s’ha destacat, a banda dels resultats obtinguts, per estar format per jugadors del poble com ho podeu comprovar en aquest any 2023 amb la participació d’un equip en el VIé Circuit de Llargues “La Bolata” o els 3 equips que van participar en la lliga de Llargues i Palma “Trofeu Diputació d’Alacant”, o totes i tots els jugadors de l’escola de pilota que competeixen en TOTES les modalitats dels Jocs Escolars.

Preservem la nostra herència tan autèntica i singular arrelada als carrers del poble amb un caràcter clarament vertebrador. Preservem la nostra senya d’identitat de poble perquè la pilota té un immens valor cultural i té una íntima relació amb la nostra llengua.

 Per aquesta raó m’agradaria fer una crida a totes i tots:

Ara Oiats, escolteu i poseu atenció, el proper diumenge 26 de novembre hi hauran partides de pilota al carrer La Plaça del Poble Baix. A les 10, Castells contra Relleu; a les 12, Laguar contra Sella; i a les 15 hores, Parcent contra Benidorm. Aficionats, veïnes i veïns de La Vall de Laguar i pobles de la rodalia esteu convidats a omplir el carrer d’un bon ambient, de colorit i del calor humà de Ser i Fer Poble.”

 Fem Poble.

Última actualització, dissabte 18. 


Bona nit. Com no tenia clar el tema del poble on es jugaran les partides i tampoc l'ordre de les partides, he preguntat a a Federació i aquesta és la resposta. Disculpeu l'error en la crida/ban que vaig fer ahir. Ja ho sabeu: al Poble Dalt.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog