Llegint aquests dies en la premsa, larticle de la columna Va de Bo de ladmirat i estimat Alberto Soldado i el desafiament de galotxa-llargues a Massalfassar (23 dabril) i Benimagrell (25 de juny), mha vingut al cap i al record el nostre modest desafiament o INTERCANVI raspall-llargues que van disputar els club dAlbaida i de La Vall de Laguar, allà per lestiu (25 dagost) i la tardor (8 doctubre) del 2008 en plenes festes, respectives, dels dos pobles. Diverses sagues familiars de bons i grans jugadors en la modalitat del joc a ratlles i del raspall ens van fer gaudir de dues bones partides bastant disputades. Saga com la dels germans Sensios, o els germans Fagequins, o els germans Màlies; a més a més del Paco, el Manel  i el que escriu. Tots van jugar i suar el que no està escrit. El resultat del desafiament? És el de menys, el més important va ser crear un vincles i un agermanament per establir lligams entre dos clubs que juguen distintes modalitats de pilota valenciana. Una bona paella al bar Jalisco i un bon dinar al restaurant Arcs.

He buscat en larxiu personal, un llapis de memòria (usb), i com no, també en la memòria virtual de linternet. He recuperat i trobat una pàgina web on informàvem sobre les activitats, partides, etc. del club de pilota Albaida : https://clubpilotaalbaida.wixsite.com/pilotavalenciana

i també els dos blogs que actualment estic duent avant. Tot va començar aquella tardor del 2008 quan vaig iniciar a fer els meus primers tastets:

http://josepmoll.blogspot.com/  

http://pilota-albaida.blogspot.com/

Sabeu quants tastets tinc fets?

Fins jo mhe quedat parat : 557 (303 i 254, respectivament) i més de 64 mil visites.

Moltes gràcies família, amigues i amics per llegir-me.

Gaudiu de la família i lamistat!! (i de la pilota!! Tant al carrer com al trinquet).

I llegiu, llegiu per plaer!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog