No arribe a hora de fer-li la foto, el tren ja ha passat. El temps passa inexorablement com també canvia el paisatge i els sorolls de la natura. Aquest matí de hui diumenge són els sorolls del crac-crac que fan les espardenyes al xafar la gelada de la rosada blanca i l'escotxegar (cantar) de les perdius els que escolte en la passejada matinera dominguera. 


Fa deu anys era el tec de la pilota de vaqueta i el fer(tocar) palmes dels aficionats. El feisbuc hui em recorda que tal dia com hui, darrer diumenge del mes de gener, de fa deu anys anàvem camí de Bèlgida a jugar les semifinals de raspall de 4arta. categoria. 


El xiquet de Laguar, Sensio junior i el Soi havien guanyat al carrer del poble per dos jocs d'avantatge(40-30) o el que és el mateix 8-6. La partida al carrer artificial de pilota de Bèlgida va tindre de tot. Un començament albaidí amb un 5-20. La relaxació o confiança va capgirar la partida i els belgidans es van col·locar per davant, 25-20. La tensió es va fer palesa entre els jugadors i els aficionats. 4 jocs molt disputats i igualats amb quinzes molt aplaudits van ficar el marcador 30-35 per a l'equip blau (forasters). Al cap i a la fi, 35-40 i a la final de Castelló de Rugat. 


El resultat de la final? Si us pica la curiositat tindreu que tirar mà de l'hemeroteca digital (o de paper). 

Que tingueu un bon diumenge!!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog