Hola a tots/es, després de la reunió d'anit a Quatretonda (19 de desembre), vos enviem qui ha quedat semifinalistes en el campionat. També vos comente com va anar la reunió amb la gent que estavem.

Assistents: Quatretonda - Llutxent - Canals - Aielo de Malferit - Bèlgida - Albaida - Alqueria - Bocairent - Moixent - Mancomunitat (Paula) - Vicent Nácher.
1. La gent assistent es revisa els resultats i les classificacions. Hi han poques modificacions. En 4a l'equip de Bocairent no considera que deguen passar segons ja que els resultats de Cocentaina no son com indiquen els fulls, han passat de 40-35 i 40-25 a 40-0 i 40-25, i aixó ha fet que Bocairent quede com a segon de grup. Faig constar el malestar de la gent de Bocairent.
2. Anem per categories possant les semifinals. Les dates per a poder-les jugar serán des de ja fins al 14 de gener. El 14 de gener faré el cartell amb les finals, així que han d'estar totes jugades. Hi ha molt de temps i molta festa pel mig, així que a jugar-les i a passar-me els resultats.
3. Finals, Bocairent va sol·licitar ser seu de les finals, pel que es vorá si es poden jugar allí. Abriguem-se!!!!! Les jugarem en dos caps de setmana. El dissabte 19 de gener jugarem 2 partides, el dissabte 26 de gener jugarem 3 partides i el diumenge 27 de gener jugarem 2 partides i farem el lliurament de trofeus.
4. Proposen per a que hi haja més serietat al campionat tornar a les quotes per equip, avore si aixina la gent es compromet més i no abandonen el campionat a mitat. Que la quota es pague antes de començar el campionat, així qui no tinga la quota pagada no podrá jugar. En acabar el campionat eixos diners serán torants als equips que hagen cumplit amb el campionat. La sanció no sols serà per als que abandonen, tambè per als equips que ajornen partides sense motiu i per a la gent que avisa tard o no avisa de que s'ajorna la partida. l'equip que no acabe el calendari perd tots els diners de la quota. i l'equip que ajorne una partida sense motiu perd el 50 % i el que n'ajorne dos perd el 100 %. La quota serpa de 20 € per equip. De tota manera este tema es tancarà millor en la reunió d'organització del campionat de primavera.
 Crec que ja vos he possat tot el que es va parlar ahir a la reunió. Ara vos envie les classificacions com forme s'han quedat i les semifinals i finals (horaris).

Salutacions a tots/es i que tingau unes bones festes de Nadal i Cap d'Any. molta sort en les semifinals!!!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog