Les fotos són de la passejada matinal...


🤔😔😭 He arribat al Collao i el meu cunyat s,ha dormit. Faré el camí de la penya roja...xe, per ací estava el camí,però no veig cap senyal...muntanya amunt per les sendes dels porcs senglars i ovelles, no trobe la valla del pere...😱muntanya amunt...sec, argelagues, matolls, rapades a les cames, camamirla timonet sec,el gos darrere de mi(obri tu el camí sabut),el sol de cara i sense barret (no veig res), escotxeguen (canten) les perdius, els tres conills que em vist boten i s'amaguen, son les set i mitja del matí...res tinc que tirar mà del googlemaps 😢... Per dins del pinar trobe la vella senda perduda i abandonada...bufff arribe a la Venta del Collao i el meu cunyat (ja està entre cassoles preparant els guisopos de migdia) em diu que eixa senda està abandonada des de la pandèmia i que ara tinc que anar per la bassa dels forestals. 


DePilota i Salut!. Tornem a casa. Fem un mosset i a vore la partida de pilota (llargues) que enfronta Laguar contra Castells. Carrer ple de gent. 1-4, 7-4, 8-7, 9-9. 9-10. Guanyen els blaus. Anem a fer-se l,aperitiu rojos i blaus. Fetge, creïlles, llomellet, cervesa i cassalla.
Orgull de poble, de club de pilota, d'escola de pilota i d'equips de la lliga del joc de ratlles que organitza la Fedpival. Sí, perquè guanyem o perdem sempre mirem avant, amb el cap ben alt, però ben alt i amb una peculiaritat molt nostra: TOTS, tots els jugador són nadius del poble.  El club és modest en recursos però gegant i ple d’il·lusions.  No tot és guanyar o perdre; és normal estar decebuts si es perd, però som humils i sabem el que hem fet  Bé, nadius no tots perquè hans nascut fora, però TOTS, tots tenen l'adn dels seus pares i mares guarer. Nosaltres no volem perdre la nostra filosofia de club creat a mitjanies dels anys huitanta del segle passat. Eixa filosofia és la d’anar amb els jugadors del planter. Som un club amateur i no ens tornarem bojos per començar a fitxar gent, no tindria cap sentit. 


Anem al gra: partida dominical vespertina. Ti Nadal, li porte una cadira per vore la partida? Gràcies Josep, perquè amb quasi 90 anys les cames fan figa. Ti Nadal, eixes mans quants solsides descobertes, martells i martellades, pedres i cabassets de ripio hauran tocat fent marges de pedra seca? Ni ho se. Tota la vida. Josep arrima la cadira que destorbarà al traure roig. Fet. La partida començà com una fona, els rojos jugant en equip i fent quinzes, guanyant ratlles i fent un joc darrere l'altre sense donar temps als blaus per entrar en la partida (5-0) en menys de mitja hora. La remuntada es veu possible entre l'afició, però la pilota és de tots i de ningú i redona. De colp i volta, 5-2 amb la mala sort per als locals perquè els rojos tenen dues tretes molt bones que no els diu (peguen al cantó de la teulada i trenquen al terrat d'enfront sense caure) i després una restà dels rojo es penja es al balcó del traure. Continua la partida. 10-4 per als rojos. Enhorabona a l'equip blau (Benidorm) que es classifica per a la final. 
Posdata: un whatsapp ens avisa que l'equip de segona de palma ha guanyat a Relleu 7-10. Classificat per a la final. Enhorabona!! 
Pilota i Salut!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog