estic llegint (en valencià) una revista (en paper) que està a punt de complir 40 anys. Va ser una de les primeres revistes editades en valencià després de la mort de Francisco Franco i la seua inspiració és cristiana basada en el Concili Vaticà II i tracta temes d'actualitat, culturals, socials, religiosos, etc.  És el seu número 411 (gener) i en la secció “Societat” la entrevista que fan Vicent Boscà i Teresa Ciges és a dues germanes : Noèlia i Anna (veure fotos annexes de l’article). Fins ací tot pareix normal. Però molts de vosaltres es preguntareu qui són?....les pilotaires (jugadores de raspall) de Beniparrell: les germanes Puertes.
Des de fa uns anys, les dones tenen competició pròpia en els campionats que organitza la FedPiVal. La modalitat de raspall és la menys tècnica i més fàcil per començar (frontó o one-wall més endavant) des de menudes
.Bufff!!! i com estic fent-me major em ve al cap i al record el dia 8 de març de 2009, el trinquet de Castelló de Rugat i les dues partides de dones organitzades dins de la celebració del Dia de la Dona: xiquetes de Bèlgida, Albaida i Alqueria d’Aznar (foto). 
(en aquella època participaven en competicions mixtes: campionat de la Vall d’Albaida i jocs escolars)



 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog