Final de 4arta categoria a Bocairent al Carrer Azorin. El dissabte pel matí a les 11 i mitja, amb puntualitat anglesa i tot, es va disputar la final del 10è Campionat de raspall de la Mancomunitat entre els equips d'Albaida (de roig) format per Andrés Fuset i Josep Miquel Moll contra el de Muro (de blau). Partida molt llarg, més de 1 hora i mitja, molt disputada i molt igualada que finalment es va decantar a favor de l'equip blau 30-40 (tantos) o el que és el mateix : 6-8 (jocs). Els nervis de la final, el nombròs públic i la idiosincràcia de jugar al carrer va influir al principi en els nostres jugadors;  la qual cosa va motivar que els de Muro es posaren 20 a 10. Però, la reacció dels nostres adaptant-se al carrer i el fet de jugar front 3 jugadors mureros, més l'anim del públic motivaren la remuntada i la igualada a 30. En aquests moments i després de més d'1 hora de joc tot era possible. Però, la sort dels futurs campions es va decantar pels de Muro. Dos pilotes ensopegades a la portalada i sense voler eixir, per part dels nostres, front a que a ells si que els va dir la pilota i va rebotar cap a fora fent-se el quinze definitiu. Satisfets i orgullosos malgrat la derrota en una final perquè el nostre comportament com equip i de lluita fins el darrer quinze va ser agraït pel públic amb un gran aplaudiment.


FINALS DEL 10è CAMPIONAT DE RASPALL DE LA MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA VALL D’ALBAIDA
CARRER AZORÍN DE BOCAIRENT

ALEVÍ                        CASTELLÓ DE RUGAT 30 – GENOVÉS 5                    
BENJAMINS            CASTELLÓ DE RUGAT 30 – GENOVÉS 15      
INFANTIL                    LLUTXENT 30 – GENOVÉS 10
CADET                             CASTELLÓ DE RUGAT 40 – CANALS 20   
4a CATEGORIA          ALBAIDA 30 – MURO 40
3a CATEGORIA          BÈLGIDA 40 – RAFELGUARAF 35
2a CATEGORIA          BÈLGIDA 35 – QUATRETONDA 40
             
MOLTES GRÀCIES AL CLUB DE PILOTA DE BOCAIRENT

i la darrera informació que us faig arribar és la següent :
 la carta rebuda en el club de pilota Albaida,
 
Ontinyent, 28 de gener de 2013
Benvolguts companys;

Un any més, des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, junt als Clubs de Pilota Valenciana de la comarca, estem organitzant el “10è Campionat de Raspall de Primavera - Estiu de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida”, que començarem, al mes de març.
És per això, que si el teu Club esta interessat en participar en el Campionat de Primavera 2013 que estem organitzant, degueu enviar el full d’inscripció que enviem adjunt (un full per equip), amb els equips i la gent que vol participar, degudament complimentat, abans del 11 de febrer, a l’Àrea d’Esport de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Carrer Sant Francesc, 8, 3r, 46870 Ontinyent, al correu electrònic joventutesport@mancovall.com o al número de fax. 96 291 36 42 (A l’atenció de Paula Mompó).
A més a més, el dia 11 de febrer, vos convocarem a una reunió, per veure quants equips participareu, posar les dates, les normes i les condicions del campionat.
LES EDATS PER ALS EQUIPS DE XIQUETS SON:
-         BENJAMÍ 2003 – 2004
-         ALEVÍ 2001 – 2002
-         INFANTIL 1999 – 2000
-         CADET 1997 – 1998

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog