al missatge del 24 de juny (Sant Joan) he anat afegint els resultats dels equips d'Albaida i altres per si us interessa veure com van les semifinals del campionat de raspall de la Mancomunitat. Aquest cap de setmana hem jugat les tornades de les partides amb resultat desigual; i per tant, les alegries i tristors han anat per barris. El diumenge, amb interrupció i tot, degut a un núvol d'una tronada passatgera ha fet parar la partida 15 minuts. Ha estat molt curiòs perquè el carrer està en la part alta del poble on ha plogut i mig quilòmetre més avall no ha caigut ni una ni mitja gota. La pintura i el carrer banyat ha fet que es produira alguna esvarada i banc sense més importància. La veritat que no ha influït en el resultat perquè l'equip d'Aielo, malgrat vindre amb un resultat negatiu (van perdre a sa casa) han estat més entonats en la partida i des del 3r joc que s'han posat per davant sense donar cap oportunitat a l'equip de casa. El resultat ho diu tot, a l'equip d'Albaida els ha faltat més motivació i concentració (creure en ells i les seues possibilitats) per remontar. Donar l'enhorabona als d'Aielo. Per altre costat, el dissabte per la vesprada vam gaudir d'una partida molt més emocionant amb un resultat molt igualat entre els equips d'Albaida i Bèlgida. Partida on els 6 jugadors han donat tot el que tenien en un carrer com el nostre (molt ample). Enhorabona també a l'equip cadet d'Albaida classificat per a les finals. Recordeu ajornades per al 10 de juliol.
2ona : Aielo de Rugat, 30 - albaida, 40
Albaida , 10 -Aielo de Rugat, 40. Classificat Aielo (per cert, nosaltres els hem informat dels canvis de dades de les finals perquè no ho sabien)
Cadets :
Bèlgida, 20 - Albaida, 40 (jugada el dijous pel matí)
Albaida , 40 - Bèlgida, 35. Classificat l'equip d'albaida
Una darrer nota, hem vist una fletxa pintada per a la instal·lació del gas ciutat. Esperem i desitgem que quan tinguen que fer una rasa (zanja) just al mig del carrer (al costat de la falta del traure) després ho tapen bé i no ens deixen cap clot com sol passar en aquest tipus d'obra urbana i que ho facen una vegada disputat el torneig de fira que hem organitzat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog