Potser no siga massa donat a celebrar dades assenyalades.  Potser no recorde aniversaris, ni familiars, ni de treball. Potser no demostre a la gent que estime els meus sentiments. Potser siga un eixut en commemoracions. Potser no he sigut capaç darribar fins el final, amb totes les conseqüències, amb les llavors sembrades (esport i cultura). Potser que el pas del temps fa que tinga enyorança (nostàlgia).
Però això no lleva que tinga estima per les persones que vull i per les coses que faig.  
Quan un dia com hui, 29 de setembre, assenyalat en la meua família, marriben les dades dels equips apuntats al XV campionat de raspall de la Vall dAlbaida i veig que les escoles i clubs de la comarca apuntats ha minvat, em dol, perquè han estat moltes hores de treball i lluita front la marginació informativa i la implicació de la gent.
4 fotos en una que explica la meua estima per la pilota (i per les persones)
1.- any 2005 (foto de festes a Albaida, dalt a la dreta) hi havia 8 escoles de la Vall dAlbaida en el campionat (enguany sols 3) i 12 pobles (ara 6).
2.- fa sis anys (2011, foto dalt esquerre) vaig fer fotografies de tots els llocs de la comarca on es podia jugar a pilota. 11 pobles on hi havia trinquets o carrers on jugar. Estava fent-se el dOtos. Ara tenim el de Benigànim cobert, el carrer artificial de Quatretonda també cobert  i el dOntinyent pintat.
3.- 2008, les dues fotos de baix són dun intercanvi(desafiu) de partides i modalitats entre els clubs de pilota de La Vall de Laguar i Albaida. A Albaida van jugar al raspall i al Poble Dalt, a llargues.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog