Es va intentar i no va poder ser. A laltra millor. Larrel està posada. La paraula la diem de moltes maneres : Arrel, rel, raïl, arraïl, etc. i la trobem en les matemàtiques, en els vegetals i també en els animals.

En les matemàtiques, perdoneu si no ho explique correctament, és la quantitat que multiplicada per ella mateixa una vegada dóna aquella altra quantitat (arrel quadrada) o que multiplicada dues vegades per ella mateixa dóna una quantitat determinada, de la qual és larrel (arrel cúbica).

En les plantes és la part inferior, normalment baix terra (en la fotografia que vos adjunte està a laire), que serveix per fixar la planta en la terra i per prendre els nutrients.

En els animals, les tenim amagades dins dels nostres teixits, com per exemple, larrel del cabell, larrel del queixal.

En la pilota, com també en tots els esports i oficis, poden hi haure jugadors als quals els ve dascendència familiar, li ve de rel eixa volea i eixe caràcter guanyador i daltres que has de tindre més paciència amb ells perquè laprenentatge és més lent, sha de buscar la motivació, estar més damunt en lensenyament i aconseguir que arrele (fixar-se i fer-se fort) lafició, estima i gaudi.
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog