Les  7 Universitats valencianes : Universitat d’Alacant, Universitat Cardenal Herrera-CEU, Universitat "Jaume I" de Castelló, Universitat Miguel Hernández d'Elx, Universitat Politècnica de València, Universitat de València i Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir, organitzen i participen, a través dels Serveis d’Esports respectius, en el Campionat Autonòmic de l’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana. (CADU).
El CADU sorganitza tant per a esports dequip com per a esports individuals. Esports com : bàsquet, handbol, futbol, futbol sala, pàdel, tennis, voleibol, rugbi 7, pilota. La competició es desenvolupa en la modalitat de lliga a una volta, i una segona fase de play-off, que tenen lloc d'octubre a març quan es juguen les finals.
En l’esport de la pilota, tres güareros (Kike, Vicent i Josep Miquel si m’ho permeteu, mig albaidí), representant a la Universitat d’Alacant s’han proclamat subcampions davant jugadors professionals. En la modalitat de raspall han jugat  la final contra Brisca(Oliva) i Marrahí (Castelló de la Ribera/Vilanova de Castelló). En la modalitat d’escala i corda contra De la Vega(Almusssafes) i Adrià (de Murla). Enhorabona als participants. Per cert, en la modalitat de frontó, Sergi (d’Agost) ha quedat subcampió davant Julio (d’Alginet)
15 de març de 2018 

Baixava pel carrer amb el cabàs de llata penjat a l’esquena ple de bledes, penques, llimes i algun que altre llicsó, quan un xic es para davant de mi i em pregunta:
-Josep, no tenim marxador, ens pot tirar una maneta?
No vaig saber dir que no: Laguar-Benifallim.
Partida de 2ona.  a Palma.
Deixe el cabàs al portal d’una casa i comencem a cantar, a posar ratlles, mirar balcons, teulades i ratlles. El resultat final és enganyós perquè els blaus van tindre quatre jocs amb val i els rojos van saber capgirar-los. Molt bona impressió del jove "roc/roquet'.
Al final10-2 per als rojos.
 Mentre marxava, els més joves que saben fer 3 feines a l’hora: mirar, preguntar i llegir em deien que l’equip de primera estava perdent a Benasau. S’acaba la partida i els dos capitans es miren als ulls i a l’uníson es pregunten:
-voleu que ens barregem i juguem 3 jocs més? Fet.
Jo, agafe el cabàs i me’n vaig cap a casa.
Ah! per cert, l’equip de primera va remuntar la partida i també va guanyar: 5-10.
Algú i alguna es preguntarà : de què c. parla o escriu aquest home? 
PILOTA AL CARRER I VIURE EN UN POBLE!
5 de març de 2018

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog