Passa al contingut principal
Aquest diumenge 29 de gener al carrer de Bèlgida es va disputar la partida de tornada, en 4arta categoria,  de les semifinals del 9é Campionat de Raspall que organitza la Mancomunitat de la Vall d'Albaida. Com recordeu l'equip nostre portava la victòria i dos joc d'avantatge. Els primers jocs pareixien que seria fàcil no sols la classficació, sinó també la victòria. En un plis-plas, 5 a 20. Però, els nostres jugadors es confiaren i l'equip local animat pel seu públic reaccionà i no sols igualaren la partida a 20; es posaren per davant, 25-20, i estigueren a punt de fer el sisé joc. La reacció de Josep Miquel "el xiquet de Laguar", Raul "Soi" i Toni II "Sensio,jr." fou immediata i empataren a 25 i després feren el joc que els donava la classificació (el seté). Al final, la victòria va caure per a l'equip d'Albaida per 30 a 35, o el que és el mateix  6 jocs a 7. ESTEM EN LA FINAL. Si no hi ha canvi d'última hora, serà el 4 de febrer a les 5 de la vesprada al trinquet de Castelló de Rugat. Tots amb l'equip! animeu-se!

Després de més de 4 mesos de competició (setembre a gener), més de 70 equips representant a 23 de pobles de les comarques centrals hem arribat a les finals del 9é Campionat de Raspall que organitza la Mancomunitat de La Vall d'Albaida. En un principi, aquestes finals estaven previstes desenvolupar-se en el nou trinquet del poble d'Otos, però el retràs en les obres ha fet impossible aquesta bona nova. No passa res, el trinquet de Castelló (com també el d'Alqueria, gràcies des d'ací) es van oferir per acollir les grans finals els dies 4 i 5 de febrer. Gràcies a tots i totes i US ESPEREM!  En els temps que estem vivint, i en la que està "caiguent" un trinquet ple d'aficionats, familiars, jugadors i simples "curiosos" insufla la flama encesa d'un esport autòcton i tan arrelat en la nostra cultura.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Toc-toc, toc-toc. Tot està a punt. Com alguns ja saben el passat cap de setmana, el club i l’escola de pilota del poble de La Vall de Laguar van fer la seua presentació al Centre Social de Fleix (Poble Mig).
L’escola de pilota municipal participa en les competicions dels Jocs Escolars organitzats per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Federació de Pilota Valenciana en totes les seues modalitats i tenen com a entrenadors Héctor i Jordi.

Els jocs esportius inclouen les modalitats de llargues, raspall, one wall, escala i corda, frontó i galotxa, Demà dimecres dia 13 de febrer, el MARQ (Museu Arqueològic) d’Alacant acollirà la presentació de les que seran la XXXV Lliga a Llargues i la XXVII Lliga de Palma. La present edició conta amb un total de 62 equips, 25 formacions en la lliga de llargues i 37 en la de palma. La lliga començarà el proper cap de setmana i s’allargarà fins el cap de setmana del 6 i 7 de juliol quan es disputen totes les finals al poble de …
Les claus de la pilota La pilota estava encalada entre els cables de telèfon i no arribàvem ni botant ni amb la granera que gastàvem per granar el carrer. Aleshores un de blau i un de roig van unir els seus braços i dalt pujà un de verd (marxador) com un castell o muixeranga i el tabal i la dolçaina sonant. Sí, entre tots i totes fam fer una torre humana ben sòlida per recuperar la pilota inabastable on no podíem ningú a soles arribar. Així veu el qui escriu la pilota valenciana, arribes al carrer de pilota i veus gent que no coneixes, però també d’altra que coneixes, malgrat estar lluny del poble, ens envolta un sentiment de germanor a tots i totes. Els “NTTs” (podeu llegir-ho com “netets”) o més coneguts com “Nosaltres Totes i Tots” estimem la pilota, tenim il·lusió per avançar, abandonem el victimisme, pensem que la raó sempre és per als qui s’esforcen, sabem que la llengua ens ha d’obrir portes al futur, alcem la cara i mirem als ulls amb dignitat, volem somniar amb el demà Els “NTTs…
després de molt de temps sense escriure en el blog....uffff...seria molt llarg d'explicar els motius que han portat a a aquest silenci de lletres i paraules, he decidit tindre actualitzat el blog de pilota amb escrits fets en les xarxes socials. Els temps han fet que ara la pilota que mire vaja per l'aire i sols pegue un bot a terra i no siga raspada: de la modalitat del raspall de la comarca de la Vall d'Albaida a la modalitat de llargues i palma de la Marina Alta. Després de 10 anys de lluita, promeses i il·lusions amb el projecte del club i escola de pilota a Albaida he donat pas a la gent jove i nova generació de pilotaris. Jo he fet un pas arrere i sóc un simple aficionat que va a veure partides de pilota, sobretot, al carrer.
Vos adjunte una selecció (un per mes) dels diferents escrits o cròniques de partides que he fet en el facebookMireu al llarg del present any el que he escrit :
1.- maig

El marxa(d)or amb la seua veu de baríton canta “…val i lo altre, gullona(d)e…