dues cosetes : primer : el dissabte per la vesprada es va gaudir de deus partides ben distragudes al carrer Artesans Teixidors. La primera fou més igualada amb el marcador 40-30 per a Sergio/Soi/Ivan front a l'equip format per Toni/Paco/Andrés on aquest últim va debutar com jugador al carrer. Un poc nerviós (normal al ser la primera partida) i falta de col·locació però si li veu un jugador solt sense por en buscar la pilota a l'aire i raspar. El temps dirà. La segona partida fou més disputada que el resultat final amb sis jugadors que ens van fer veure una bona partida (Albaida , 40 -Quatretonda, 10)
i segona coseta : la propera reunió del comité de raspall de la Mancomunitat tindrà lloc el proper dilluns 11 d'abril a les 20 h. (en primera convocatòria) a la biblioteca d'Albaida (Plaça Major, 7. Baixos de l'Ajuntament). Hi ha diversos temes que tractar segons ens informa Paula (Mancomunitat) que han sorgit en la primera volta del campionat. A més a més es veurà la classificació i queixes com :
- Fins a quin joc es pot incorporar un jugador a la partida?
- Incorporació de jugadors nous una vegada iniciat el campionat.
- Clubs / pobles que no entreguen els llistats de jugadors. Alcantera i Benigànim.
- Gent que no juga a la categoria que li correspon ni en l'equip al que está inscrit.
Vos esperem a tots els clubs i els seus representants
Bé no voldria acabar aquestes notícies sobre pilota sense informar d'on he tret la fotografia. Està inserida en el butlletí "La crònica de Bocairent" del mes de març de 2011. En la seua pàgina 16 parla que el poble de Bocairent ha recuperat la pilota com esport de competició amb dos equips i la foto correspon a la primera partida jugada contra l'equip d'Albaida. El carrer on es juga, popularment, se'l coneix com Carrer Macarro

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog