canvi d'hora: vesprada de pilotaNova estació : som-hi a la primavera!! he tingut un mes de març un poquet de bogeria sanitària-familiar que m'impedeix estar més amb vosaltres. Ni ací ni en el fòrum us done informació del club i de les activitats que estem fent : xandalls, campionats de raspall, publicitat, sponsor,etc. es nota que si la gent té ganes de treballar i col·laborar totes les feines són més fàcils de dur. Anem al gra :


1.-En l'Autonòmic Ruralcaixa (XXVIé) de raspall, el nostre equip està pagant la novatada de jugar en 1era, després d'haver-se guanyat el premi de pujar de categoria al ser campió de 2ona el darrer any. La novatada és que hem fem una de calç i l'altra de sorra: Partides quasi guanyades ( 25 a 5 contra Llutxent) i perdre-la 35-40; o el contrari, plantar-li cara a tota una institució com és Xeraco (40-30 al nostre favor) o el punt tret aquest cap de setmana passat contra l'equip d'Alzira (format pels actuals campions Lluïset,Roberto i Edu) 20 a 30. Ah! estem jugant al carrer Artesans Teixidors els diumenges pel matí


2.-Campionat de la Vall d'Albaida "Primavera 2009". Hem pogut fer els següents equips : un de tercera, dos cadets, un infantil, un aleví i un benjamí. Estem jugant al carrer Joan Fuster des de meitat de març i els resultats no pinten malament: la gent gaudeix del joc, uns dies més i altres no tant.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog