Demane el compte del dinar. Són les 3 de la vesprada d'un diumenge especial : Dia de la Dona (8 de març), la meua filla hem dóna pressa:
-Pare, afanyat o no arribaré a temps de jugar la partida de Castelló. Té raó, ens hem descuidat visitant a mon pare a Alacant , estem dinant a la Braseria Laguna en el Barranc La Batalla. Pugem al cotxe i agafem la carretera de Gaianes/Beniarrés a Castelló, passem pels peus del Benicadell sense temps d'assaborir les vistes panoràmiques del Comtat o de la Vall d'Albaida . Les presses no són bones companyeres de viatge, però vull arribar a temps de gaudir una vesprada especial de pilota. Sí!, el club de Castelló ha organitzat una vesprada especial amb partides de dones. Primer xiquetes d'Alqueria d'Asnar, Bèlgida i Albaida (benjamins i alevins) ens desmostren que el futur de la pilota està garantit. 15 a 10 per a l'equip del Comtat. Després la partida del campionat femení del Ruralcaixa entre els equips de Borbotó i Alzira (30 a 0) per a les primeres amb Ana (de Borbotó) com a figura destacada de la partida. Molt bona tècnica i colps. Per cert, el trinquet estava ple, més de 250 persones gaudint d'una vesprada de pilota: dones, joves, homes. Per al final, ens han preparat una partida molt aplaudida i disputada entre els jugadors. S'ha vist un rebot de Lluïset des del 9 i mig enviar-la dalt. Impressionant! tot el trinquet plantat i aplaudint el quinze. Tots els jugadors han demostrat la seua professionalitat i qualitat amb quinzes molt disputats. Al final victòria dels rojos (Santi,Àlex i Roberto) davant els blaus (Lluïset, Xaveli i Soqueta) per 25 a 15. ENHORABONA AL CLUB DE CASTELLÓ per tota la moguda que està portant per revitalitzar la pilota al seu poble i a la comarca. Bé, també queden línies per a la crítica constructiva. Segueix pensant que s'han de canviar moltes coses en la pilota : l'actitud "maxista" de més d'un aficionat quan jugaven les xicones amb comentaris despectius i fóra de to (escoltades per mi, inclús d'un home bo), la "farrucada" despectiva front als jugadors més fluixos; els parons de les partides per a les travesses. Hem d'educar al nostre esport en valors esportius. Poc a poc.
  • Posdata : no he pogut veure, molt a pesar meu, la partida de primera categoria jugada a Albaida. L'equip de casa estrenava carrer front a Xeraco. M'han comentat que hi havia bastant gent, que el carrer no és roí i que l'equip d'Albaida ha guanyat 40-30 al de Xeraco. Me'n alegre pel club d'Albaida.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog