Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juny 2, 2013
Imatge
després de la reunió d'ahir dimecres 5 de junyja tenim les semifinals del campionat de raspall de la Vall d'Albaida, excepte alevins que acaben el cap de setmana de 15 i 16 de juny. Les semifinals queden de la següent manera:

BENJAMI
CASTELLÓ B - CASTELLÓ A
BENIGÀNIM - MOIXENT

INFANTIL
AIELO DE MALFERIT - LA POBLA DEL DUC
MURO B - LLUTXENT

CADET
ALQUERIA - MONTAVERNER (les semifinals es jugaran a 35)
QUATRETONDA B - BÈLGIDA

4A CATEGORIA
BOCAIRENT A - QUATRETONDA B
QUATRETONDA A - BOCAIRENT B

3A CATEGORIA
QUATRETONDA C - CASTELLÓ DE RUGAT
LA POBLA DEL DUC - ALBAIDA B

2A CATEGORIA
BÈLGIDA A - BENIGÀNIM
BÈLGIDA B - MURO

Es poden jugar les semifinals fins el dilluns 24 de juny. Eixe dia han d'estar les finals clares per fer el cartell.
Les finals les jugarem el cap de setmana de 6 i 7 de juliol a Otos
Imatge
estem a 4 de juny i el campionat de raspall que organitza la Mancomunitat de la Vall d’Albaida ha arribat al seu final de lliga regular una vegada disputada totes les jornades i les partides ajornades. Ara toca concloure classificacions, resoldre polèmiques i passar a la següent fase eliminatòria que són les semifinals i les finals de totes les categories.
Abans una fòrmula sobre com fer una pilota de vaqueta. Són els artesans que treballant i tramollant/traginant la pell elaboren les pilotes de vaqueta, aquesta és una tradició en molts casos heretada amb els seus secrets professionals, gelosament guardats, hi ha que ser manyà, quedant la pilota en la part més difícil, que és la cosida, molt ben compactada i rematada per a que els punts no es puguen vore per cap lloc : - Els 8 gallons de pell de bescoll de bou; - Punxonet per a foradar els gallons; - Agulles i fil de cànem per a cosir els gallons; - Gallons ja arremullats en l’adob; - Gallons ja cosits i els seus components; -Farci…